Ambassadør
Anja Thorup Hansen

Anja havde helt fra barnsben interesse for heste og heldigvis havde hendes mor det også, så hun blev hurtig overtalt til at lade Anja starte på den lokale rideskole på en elevpony som 8 år. Interessen for heste holdt ved og da familien flyttede ind i et nedlagt landbrug var der plads til heste. Anjas interesse fortsatte og hendes mor kastede sin kærlighed på avl af Dansk Varmblod.

Anja kom via sin mor ind i ”Ung i Dansk Varmblod” og har deltaget i mange arrangementer. I 2009 blev hun udtaget og deltog i VM for unge avlere i Irland. Sidenhen har hun repræsenteret Ung Varmblod i Lyon (2011), Sverige (2013), Bristol (2015), Canada (2017) og Østrig (2019) på landsholdet og har blandt andet vundet guld i eksteriør for junior, Sølv i løsspring for senior, Bronze i mønstring og eksteriør samt flere holdmedaljer.

Anja kastede sin rideinteresse på springning og lånte en avlshest af sin mor (Skovhøjs Kinettic). Denne har hun uddannet op til MA og de har b.la deltaget i U21 Jysk mesterskab. Senest i 2021 deltog hun ved Youngster tour til Christmas show, hvor hun med hesten Skovhøjs Snippifly blev placeret i top-10.

Anjas store vision og mål er at uddanne ridelige og fornuftige heste samt fortsat skabe gode resultater til de større stævner.