Stübben Freedom trensen er til dig, der ønsker at din hest får en meget nænsommere trense, øget synsfelt og øget glæde ved det daglige arbejde. Vi har samlet en FAQ til dig, der vil vide mere om Stübbens gennemført lækre Freedom trense:

Hvordan virker Stübben Freedom trensen på øget hestevelfærd?

Denne unikke trense er konstrueret, så den respekterer din hests anatomi og biomekanikken i dens hoved og bag ørerne. De bagudbuede kindremme giver hesten fuldt udsyn, og de øvrige remme er placeret, så alle dens 16 øremuskler lades uberørte.

Nakke og svælg er der også taget nænsomt om i det unikke design, så hesten har den optimale mulighed for en behagelig oplevelse under ridning.

Freedom trensens standardversion er med et kombineret næsebånd. MagicTack versionen er påsat et pandebånd med swarowskisten.

 

Hvad er fordelene ved denne innovative trense?

Fordelene ved Stübben Freedom trensen er:

✔️Et bredere synsfelt

✔️Total bevægelsesfrihed til hestens ører

✔️Intet tryk på hverken nerver eller blodårer, øremuskler, nakke og svælg

✔️Hestens naturlige glæde ved bevægelse bevares

 

Er trensen tilladt til stævnebrug?

Ja, den er godkendt både til danske stævner og i FEI-regi!

 

Hvilken slags heste hjælper denne unikke trense bedst?

Stübben Freedom trensen kan bruges til alle slags heste, men er særligt velegnet til de heste, der er meget sensible omkring ører og øjne eller generelt er irriteret af nakketryk ved de traditionelle trenser.

 

Hvordan tilpasser jeg bedst Freedom trensen til min hest?

For at det innovative Freedom trensekoncept skal virke bedst, tjek disse gode råd:

Hovedtøjets nakkedele bør placeres passende langt bag ved ørerne, så der ikke lægges noget tryk på nerver og blodårer, der har noget at gøre med ørernes fri bevægelighed. Dermed vil den korrekt tilpassede Freedom trense kvittere med fuldt udsyn for hestens øjne.

Hvad er det, der gør Stübben Freedom trensen anderledes end alle andre trenser?

Hestens anatomi og biomekanik blev det højeste fokus, da denne trense skulle udvikles:

Den helt særlige udformning og position af kæberem og nakkerem gør, at hestens sensitive områder omkring nakke og svælg er fri for tryk, hvormed hestens flugtinstinkt ikke trigges unødigt. Hestens synsfelt er IKKE hindret af den traditionelle trenses kindremme. Uden unødige tryk og med hestens fulde synsfelt intakt, kan den udfolde sig frit og bevare glæden ved bevægelse!

Se meget mere om Stübbens innovative produkter, der stadig håndfremstilles i Tyskland med deres gamle, ægte håndværsktraditioner.

Er du fristet og skal lige se og føle kvaliteten selv, så find en forhandler nær dig her.