Vi får mange gode og relevante spørgsmål omkring brugen og virkningen af Stübbens helt særlige Equi-Soft® gjord. Derfor har vi lavet en FAQ – ofte stillede spørgsmål – til jer her:

Hvilke slags heste hjælper Stübben Equi-Soft® gjorden mest?
Gjorden er perfekt til de heste, der viser ubehag, når gjorden skal spændes. Den kan endvidere forebygge at gjordspændingsstress overhovedet opstår – selvfølgelig ved som altid nænsom opstart!

Hvilken længde skal jeg købe?
Den bedste måde at tjekke dette på, er ved at måle din nuværende gjord og have i baghovedet, at Equi-Soft® gjorden kan strækkes lydt yderligere på grund af sin elastiske udformning. ⠀

Men kommer sadlen så til at glide rundt?
Hvis gjorden er tilpasset korrekt, ligger sadlen med Stübben Equi-Soft gjorden endnu bedre end med den konventionelle gjord pga den brede kontaktflade.

Ændrer gummiringene sig med tiden?

Gummiringene kan modstå ryk og er fremstillet af meget holdbart gummi. Ved almindelig gjordstramning vil gummiet blot lade sig strække. På den måde tillader gjordens mange dele at arbejde med hesten, men forlænger ikke gjorden ret meget mere end den valgte længde.

Hvordan passer man på gummiringene?
Ganske enkelt med en svamp og sadelsæbe!

Er Stübben Equi-Soft® gjorden også velegnet til springning?
Vi anbefaler ikke ridebanespringning med Stübben Equi-Soft® gjorden, idet gummiringene ikke er afdækket på undersiden af gjorden. Hos Stübben er man dog ved at udvikle en opdateret model, men henviser i mellemtiden til vores springgjord Contour.


Hvilken længde skal jeg vælge til min hest eller pony?

Vores Equi-Soft® gjord fås i 45-85cm & 100-150cm.⠀

Vi anbefaler først at prøve den længde, du normalt ville bruge til din hest. Du skal blot tage med i dine overvejelser, at Stübben Equi-Soft® strækkes lidt længere pga gummiringene.

Er det ægte lammeskind på Stübben Equi-Soft® gjorden?
Ja, vi bruger ægte lammeskind til vores Equi-Soft® gjordpolstring. Det er fremstillet med en særlig teknologi til den skårne fåreuld.

Kan jeg vaske lammeskindet i en vaskemaskine?
Vi anbefaler at vaske vores lammeskindspolstring i hånden og allerbedst med et uldvaskemiddel. Brug evt. Hey Sport Merino Wash her.

Min hest er særligt sensitiv. Hvad kan I anbefale mig?

Vores lammeskind er virkelig velegnet til de sensitive heste.

Køb din nye Stübben Equi-Soft® gjord hos en af vore forhandlere her.